Kağıt Kebap (Lahmi Lé Varka)

Mutfak: Türk

Süre: 20-40 dk

MALZEMELER
200 gr (kıyma)dana eti.
1 demet maydanoz.
3 adet taze yeşil sarımsak.
1 domates
2 kırmızı  birer.
iki çay kaşığı  karabiber



YAPILIŞ  TARİFİ
Sarımsağın  yeşil  sapları  dahil,maydanoz  ve  1  adet  biber  çok  ince kıyılır.
Et,karabiber(çok önemli-olmazsa olmaz),tuzla iyice yoğrulur. .
Yağlı  bir kağıt(salça sürülmüş  bir gazete kağıdı  bile olur) üzerine pizza gibi
(kalın  olmayacak  şekilde)  açılır.  Üzerine  pişirilmesi  için  küp  şeklinde
kesilmiş  derisiz domates ve 1 kırmızı  biberle fırına atılır.
Afiyet olsun...