Ton Balıklı Pizza

Mutfak: Türk

Süre: 40-60 dk

MALZEMELER

2 paket pizza hamuru (Marketlerde bulunur) Üst malzeme icin: 2 soğan
4 diş  sarımsak
370 gr doğranmış  domates
3 çorba kaşığı  rendelenmiş  parmesan peyniri
Tuz
Karabiber
2 kutu ton balığı
50 gr çekirdeksiz siyah zeytin
200 gr rendelenmiş  kaşar peyniri


YAPILIŞ  TARİFİ

Pizza hamurlarını  paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın.
Fırını  225 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın.
Soğan ve sarmısağı  soyun.
Soğanları  halka halka, sarmısağı  ise küpküp doğrayın.
Ton balığının suyunu süzüp parçalara ayırın.Domatesi parmesan peyniriyle
karştırıp tuz ve karabiberle tatlandırın.
Zeytinleri yıkayın.
Hamurları  fırın  tepsisine  yerleştirip  domatesi  ikiye  bölerek  üzerlerine
sürün.
Ardından malzemeyi yayın.
Üzerlerine kaşar peynirini serpin.
Pizzaları  fırında 20 dakika pişirin.
Servis yapmadan önce fesleğen ile süsleyin.
Afiyet olsun...